Saldainiai

Saldainių fabrikas „Rūta“ sėkmingai dirba nuo 1913 m. Puoselėdama senąsias tradicijas, įmonė užsitarnavo gerą vardą.

Šiandien „Rūta“ – tradicijų ir aukščiausios kokybės puoselėtoja, šimtametės meistrystės paslapčių saugotoja, todėl kiekviena saldainių dėžutė yra lyg toji lietuviams ypatinga rūtos šakelė, simbolizuojanti natūralumą, tikrumą ir meilę.

Saldainių rinkinys „Čiurlionis“, 175 g

Šis saldainių rinkinys ne tik pradžiugins saldumynų mėgėjus subtilaus skonio harmonija, bet ir genialios bei įkvepiančios asmenybės – M. K. Čiurlionio kūryba. Saldainių dėžutės viduje rasite ir atviruką.

• Triufelių rinkinyje rasite saldainių su šiais įdarais: pasiflorų, romo skonio, vyno „Marsala“ ir baltojo šokolado kremo.



Sudedamosios dalys: šokoladas (32,3%; kakavos masė, cukrus, kakavos sviestas, emulsiklis sojų lecitinas, natūrali vanilės kvapioji medžiaga), pieninis šokoladas (17,8%; cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto pieno milteliai, kakavos masė, išrūgų milteliai, pieno riebalai, emulsikliai [sojų lecitinas, poliglicerolio poliricinoleatas], kvapioji medžiaga vanilinas), įdaras base (16%; baltasis šokoladas, grietinėlė, cukrus, alkoholis, sutirštintos išrūgos, pieno baltymai), šokolado įdaras (šokoladas [53%; kakavos masė, cukrus, emulsiklis sojų lecitinas, natūrali kvapioji medžiaga vanilė], augaliniai riebalai [palmių, rapsų], pieno riebalai), baltojo šokolado įdaras (baltasis šokoladas [55%; cukrus, nenugriebto pieno milteliai, kakavos sviestas, emulsiklis sojų lecitinas, natūrali kvapioji medžiaga vanilė], augaliniai riebalai [palmių, rapsų], pieno riebalai), invertuotojo cukraus sirupas, vyno Marsala įdaras (1,2%; vynas Marsala (32%), kiaušinių tryniai, cukrus, gliukozės sirupas, etilo alkoholis, kvapioji medžiaga, kiaušinių baltymai, dažikliai [karotenai, riboflavinai]), pasiflorų įdaras (0,4%), baltasis šokoladas, romo kvapioji medžiaga. Šokolade kakavos sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 55%. Pieniniame šokolade kakavos sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 32,5%, pieno sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 14,6%.

100 g maistingumas: energetinė vertė – 2285 kJ/549 kcal;
riebalai – 39,3 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių – 23,0 g; angliavandeniai – 44,3 g, iš kurių cukrų – 42,4 g; baltymai – 4,6 g; druska – 0,03 g.

Gali būti lazdynų riešutų, migdolų pėdsakų. Pagaminta Lietuvoje.

nas [nugriebtas pienas, cukrus], augaliniai riebalai (kokosų), emulsiklis E 471, druska, kvapioji medžiaga), cukrus, cukrinė glazūra (cukrus, gliukozės sirupas, vanduo, sojų baltymai), augaliniai riebalai ir iš dalies hidrinti augaliniai riebalai (palmių, palmių branduolių, sojų, sviestmedžio), lazdynų riešutai (3%), razinų su romo aromatu įdaras (1,9%), gliukozės sirupas, aktinidijos (1,5%), juodųjų serbentų džemas (1,3%), kakavos masė, saldintas sutirštintas pienas, kakavos sviestas, migdolai (1,1%), liesi kakavos milteliai, liesi pieniniai milteliai, etilo alkoholis, vyno brendis (0,3%), išrūgų milteliai, kava (0,06%), emulsikliai (sojų lecitinas, E 476), tirštiklis pektinas, kvapiosios medžiagos, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis, tapijokų krakmolas, stabilizatorius invertazė, joduotoji druska. Šokolade kakavos sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 48,5%. Pieniniame šokolade kakavos sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 32%, pieno sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 14,6%.

100 g maistingumas: energetinė vertė – 2037 kJ/487 kcal; riebalai – 27,3 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių – 16,0 g; angliavandeniai – 56,3 g, iš kurių cukrų – 54,1 g; baltymai – 4,1 g; druska – 0,4 g. Gali būti glitimo, kiaušinių, žemės riešutų ir kitų riešutų pėdsakų. Pagaminta Lietuvoje.

Saldainių rinkinys „Retro“, 220 g

Tai subtiliai naujovių ir paveldo akcentų kupinai gaminių linijai „Retro“ priklausantis saldainių rinkinys. Trijų skonių šokoladinių saldainių dėžutė išsiskiria ne tik ypatinga kubo formos dviaukšte pakuotės konstrukcija, bet ir dizainu, atkurtu pagal tarpukariu naudotas originalias dėžutes.

Rinkinyje rasite 3 skonių saldainių: su romo skonio, vyno „Marsala“ ir baltojo šokolado kremo ir pasiflorų įdaru.

  • Dovaną primenantis saldainių rinkinys.
  • ​Rinkinį sudaro 3 skonių šokoladiniai saldainiai.
  • ​Saldainiai pateikiami ypatingos konstrukcijos dviejų aukštų dėžutėje.


Sudedamosios dalys: šokoladas (27%; kakavos masė, cukrus, kakavos sviestas, emulsiklis sojų lecitinas, natūrali vanilės kvapioji medžiaga), pieninis šokoladas (cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto pieno milteliai, kakavos masė, išrūgų milteliai, pieno riebalai, emulsikliai [sojų lecitinas, E 476], kvapioji medžiaga vanilinas), šokolado įdaras (šokoladas [53%; kakavos masė, cukrus, emulsiklis sojų lecitinas, natūrali kvapioji medžiaga vanilė], augaliniai riebalai [palmių, rapsų], pieno riebalai), baltojo šokolado įdaras (baltasis šokoladas [55%; cukrus, nenugriebto pieno milteliai, kakavos sviestas, emulsiklis sojų lecitinas, natūrali kvapioji medžiaga vanilė], augaliniai riebalai [palmių, rapsų], pieno riebalai), įdaras base (5,3%; baltasis šokoladas, grietinėlė, cukrus, alkoholis, sutirštintos išrūgos, pieno baltymai), invertuotojo cukraus sirupas, pasiflorų įdaras (0,6%), kiaušinio trynio įdaras, baltasis šokoladas, romo kvapioji medžiaga. Šokolade kakavos sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 55%. Pieniniame šokolade kakavos sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 32,5%, pieno sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 14,6%.

100 g maistingumas: energetinė vertė – 2424 kJ/583 kcal; riebalai – 43,5 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių – 25,4 g; angliavandeniai – 43,5 g, iš kurių cukrų – 41,6 g; baltymai – 4,4 g; druska – 0,03 g.

Gali būti lazdynų riešutų, migdolų pėdsakų. Pagaminta Lietuvoje.

Šokoladinių saldainių rinkinys, 175g

Rinkinyje rasite saldainių su šiais įdarais: lazdynų riešutų, maskarponės, migdolų, anakardžių ir kavos bei kokosiniu.

* Dėžutės viršelyje esantį atviruką galima pakeisti savo turimu atviruku ar nuotrauka.



Sudedamosios dalys: pieninis šokoladas (19,5%; cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto pieno milteliai, kakavos masė, išrūgų milteliai, pieno riebalai, emulsikliai [sojų lecitinas, e 476], kvapioji medžiaga vanilinas), šokoladas (16,3%; kakavos masė, cukrus, kakavos sviestas, emulsiklis sojų lecitinas, natūrali vanilės kvapioji medžiaga), baltojo šokolado įdaras (baltasis šokoladas (55%), augaliniai riebalai [palmių, rapsų], pieno riebalai), baltasis šokoladas (13,8%; cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto pieno milteliai, emulsiklis sojų lecitinas, natūrali vanilės kvapioji medžiaga), cukrus, augaliniai riebalai (palmių branduolių, palmių), anakardžių riešutai (2,6%), lazdynų riešutai (2,3%), liesi pieniniai milteliai, migdolai (1,6%), invertuotojo cukraus sirupas, kakavos masė, išrūgų milteliai, liesi kakavos milteliai, kokosų drožlės (0,1%), kava (0,1%), emulsiklis sojų lecitinas, maskarponės ir kitos kvapiosios medžiagos, joduotoji druska. šokolade kakavos sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 55%. Pieniniame šokolade kakavos sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 32%, pieno sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 14,6%.

100 g maistingumas: energinė vertė – 2352 kJ/565 kcal; riebalai – 38,3 g, iš kurių so

iųjų riebalų rūgščių – 22 g; angliavandeniai – 49,8 g, iš kurių cukrų – 47,5 g; baltymai – 5,2 g; druska – 0,02 g.

Gali būti žemės riešutų, kviečių pėdsakų. Pagaminta Lietuvoje.

Saldainių rinkinys „Šokolado tradicijos“, 220 g

Apdovanotas, įvertintas ir vartotojų pamėgtas saldainių rinkinys, šokolado tradicijas atspindintis savo unikaliais skoniais.

Saldainių rinkinyje rasite saldainių su aštuonių skonių įdarais: karameliniu, lazdynų riešutų, migdolų, kavos kremo, aktinidijų, juodųjų serbentų, lazdynų riešutų, romo skonio razinomis, taip pat brendžiu pagardintu kakavos kremu.

  • 2011 m. konkurse „Lietuvos metų gaminys“ šis saldainių rinkinys laimėjo aukso medalį.
  • ​​Rinkinį sudaro net 8 skonių saldainiai.
  • ​Gaminys išsiskiria subtiliu dizainu.


Sudedamosios dalys: šokoladas (36%; cukrus, kakavos masė, kakavos sviestas, emulsikliai [sojų lecitinas, E 476], kvapioji medžiaga vanilinas), pieninis šokoladas (14%; cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto pieno milteliai, kakavos masė, išrūgų milteliai, pieno riebalai, emulsikliai [sojų lecitinas, E 476], kvapioji medžiaga vanilinas), karamelinis įdaras (12%; gliukozės sirupas, saldintas sutirštintas pie2004. Šokoladinių saldainių rinkinys ČIURLIONIS. Sudedamosios dalys: šokoladas (32,3%; kakavos masė, cukrus, kakavos sviestas, emulsiklis sojų lecitinas, natūrali vanilės kvapioji medžiaga), pieninis šokoladas (17,8%; cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto pieno milteliai, kakavos masė, išrūgų milteliai, pieno riebalai, emulsikliai [sojų lecitinas, poliglicerolio poliricinoleatas], kvapioji medžiaga vanilinas), įdaras base (16%; baltasis šokoladas, grietinėlė, cukrus, alkoholis, sutirštintos išrūgos, pieno baltymai), šokolado įdaras (šokoladas [53%; kakavos masė, cukrus, emulsiklis sojų lecitinas, natūrali kvapioji medžiaga vanilė], augaliniai riebalai [palmių, rapsų], pieno riebalai), baltojo šokolado įdaras (baltasis šokoladas [55%; cukrus, nenugriebto pieno milteliai, kakavos sviestas, emulsiklis sojų lecitinas, natūrali kvapioji medžiaga vanilė], augaliniai riebalai [palmių, rapsų], pieno riebalai), invertuotojo cukraus sirupas, vyno Marsala įdaras (1,2%; vynas Marsala (32%), kiaušinių tryniai, cukrus, gliukozės sirupas, etilo alkoholis, kvapioji medžiaga, kiaušinių baltymai, dažikliai [karotenai, riboflavinai]), pasiflorų įdaras (0,4%), baltasis šokoladas, romo kvapioji medžiaga. Šokolade kakavos sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 55%. Pieniniame šokolade kakavos sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 32,5%, pieno sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 14,6%.

100 g maistingumas: energinė vertė – 2285 kJ/549 kcal; riebalai – 39,3 g, iš kurių so

iųjų riebalų rūgščių – 23,0 g; angliavandeniai – 44,3 g, iš kurių cukrų – 42,4 g; baltymai – 4,6 g; druska – 0,03 g.

Gali būti lazdynų riešutų, migdolų pėdsakų. Pagaminta Lietuvoje.

nas [nugriebtas pienas, cukrus], augaliniai riebalai (kokosų), emulsiklis E 471, druska, kvapioji medžiaga), cukrus, cukrinė glazūra (cukrus, gliukozės sirupas, vanduo, sojų baltymai), augaliniai riebalai ir iš dalies hidrinti augaliniai riebalai (palmių, palmių branduolių, sojų, sviestmedžio), lazdynų riešutai (3%), razinų su romo aromatu įdaras (1,9%), gliukozės sirupas, aktinidijos (1,5%), juodųjų serbentų džemas (1,3%), kakavos masė, saldintas sutirštintas pienas, kakavos sviestas, migdolai (1,1%), liesi kakavos milteliai, liesi pieniniai milteliai, etilo alkoholis, vyno brendis (0,3%), išrūgų milteliai, kava (0,06%), emulsikliai (sojų lecitinas, E 476), tirštiklis pektinas, kvapiosios medžiagos, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis, tapijokų krakmolas, stabilizatorius invertazė, joduotoji druska. Šokolade kakavos sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 48,5%. Pieniniame šokolade kakavos sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 32%, pieno sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 14,6%.

100 g maistingumas: energetinė vertė – 2037 kJ/487 kcal; riebalai – 27,3 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių – 16,0 g; angliavandeniai – 56,3 g, iš kurių cukrų – 54,1 g; baltymai – 4,1 g; druska – 0,4 g. Gali būti glitimo, kiaušinių, žemės riešutų ir kitų riešutų pėdsakų. Pagaminta Lietuvoje.

„Retro“ dražė „Žara“, 160 g

Paveldą, eleganciją ir kartu aukščiausią kokybę puoselėjanti saldumynų linija Retro – tarpukario klasika. Tai tikru skoniu pasižyminti gaminių linija, kurios pagrindiniais pakuočių akcentais tapo pirmasis saldainių fabriko „Rūta“ ženklas, tarpukario laikotarpiu gauti apdovanojimai ir to meto atvirukus primenančios iliustracijos.

Subtilaus dizaino metalinėje dėžutėje rasite dražė "Žara" – migdolus, apgaubtus pieno karamelės, romo, konjako ir amareto skonio traškia plėvele. Šie ilgus metus vartotojų vertinami saldainiai užsitarnavo gero skonio vardą ir buvo apdovanoti 3 medaliais.

Dražė Žara – klasika tapęs skonis.



Sudedamosios dalys: baltasis šokoladas (cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto pieno milteliai, emulsiklis sojų lecitinas, kvapioji medžiaga vanilinas), cukrus, migdolai, gliukozės sirupas, maltodekstrinas, kvapiosios medžiagos, glajinės medžiagos (bičių vaškas, karnauba vaškas, šelakas), dažikliai (titano dioksidas, geležies oksidas, paprikų ekstraktas), karamelizuotas cukraus sirupas. 100 g maistingumas: energetinė vertė – 2225 kJ/532 kcal; riebalai – 29,8 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių – 10,0 g; angliavandeniai – 57,5 g, iš kurių cukrų – 53,0 g; baltymai – 8,5 g; druska – 0,09 g. Gali būti glitimo, žemės riešutų ir kitų riešutų pėdsakų. Pagaminta Lietuvoje.

Šokoladų rinkinys, 3 x 100 g

-Baltasis šokoladas su mėlynėmis ir braškėmis. 100g

-Juodasis šokoladas 70% su spanguolėmis. 100g

-Pieninis šokoladas su avietėmis ir traškučiais. 100g

Tai trys skirtingo skonio šokoladai pritaikyti kiekvieno skoniui. Praturtinti saldžiarūkštėmis miško uogomis kurios suteikia šokoladui ypatingą skonį.



Baltasis šokoladas su mėlynėmis ir braškėmis

Sudedamosios dalys: baltasis šokoladas (cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto pieno milteliai, emulsiklis sojų lecitinas, vanilės kvapioji medžiaga), braškių granulės (2,5 %; cukrus, gliukozės sirupas, braškės, tirštiklis E 401), džiovintos mėlynės (2 %). 100 g maistingumas: energinė vertė – 2286 kJ/548 kcal; riebalai – 33,1 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių – 20,5 g; angliavandeniai – 56,6 g, iš kurių cukrų – 55,2 g; baltymai – 5,8 g; druska – 0,2 g. Gali būti glitimo, žemės riešutų ir kitų riešutų pėdsakų. Pagaminta Lietuvoje.

Šokoladas su spanguolėmis 

Sudedamosios dalys: šokoladas (kakavos masė, cukrus, kakavos sviestas, emulsikliai ([sojų lecitinas, poliglicerolio poliricinoleatas]), džiovintos spanguolės (20 %). Šokolade sausųjų kakavos medžiagų – ne mažiau kaip 70 %. 100 g maistingumas: energinė vertė – 2194 kJ/528 kcal; riebalai – 36,6 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių – 21,9 g; angliavandeniai – 48,9 g, iš kurių cukrų – 33,6 g; skaidulinės medžiagos – 10,8 g; baltymai – 6,2 g; druska – 0,015 g. Gali būti pieno pėdsakų. Pagaminta Lietuvoje.

Pieninis šokoladas su avietėmis ir traškučiais

Sudedamosios dalys: pieninis šokoladas (cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto pieno milteliai, kakavos masė, išrūgų milteliai, pieno riebalai, emulsikliai [sojų lecitinas, poliglicerolio poliricinoleatas], kvapioji medžiaga vanilinas), aviečių granulės (2%; gliukozės sirupas, cukrus, avietės, tirštiklis natrio alginatas), baltasis šokoladas (cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto pieno milteliai, emulsiklis sojų lecitinas, vanilės kvapioji medžiaga), ryžių traškučiai (0,3%), glajinės medžiagos (tapijokų krakmolas, šelakas). Pieniniame šokolade sausųjų kakavos medžiagų – ne mažiau kaip 32,1 %, pieno sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 14,7 %. 100 g maistingumas: energetinė vertė – 2250 kJ/537 kcal; riebalai – 31,1 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių – 18,6 g; angliavandeniai – 57,3 g, iš kurių cukrų – 55,4 g; baltymai – 5,5 g; druska – 0,3 g. Gali būti glitimo, žemės riešutų ir kitų riešutų pėdsakų. Pagaminta Lietuvoje.

Šokoladas su spanguolėmis ir lazdynų riešutais, 500 g

Saldainių fabriko „Rūta“ meistrai siūlo Jums jau daugelio pamėgtą šokoladą su spanguolėmis ir lazdynų riešutais naujoje stilingoje pakuotėje.

Itin gardžios ir vertingos spanguolės bei traškūs lazdynų riešutai juodajam šokoladui suteikia išskirtinai nuostabų skonį ir sodrų aromatą. Vos juntamas saldžiarūgščių spanguolių kartumas ir riešutų traškumas – nepakartojami pojūčiai juodojo šokolado mėgėjams.



Sudedamosios dalys: šokoladas (cukrus, kakavos masė, kakavos sviestas, emulsikliai (sojų lecitinas E 476), kvapioji medžiaga vanilinas), džiovintos spanguolės (11,9%), lazdynų riešutai (10%). Šokolade kakavos sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 48,5%. 100 g maistingumas: energinė vertė – 2152 kJ/514 kcal; riebalai – 31,5 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių – 19,8 g; angliavandeniai – 52,3 g, iš kurių cukrų – 49,1 g; baltymai – 4,8 g; druska – 0,01 g. Gali būti pieno, žemės riešutų ir kitų riešutų pėdsakų. Pagaminta Lietuvoje.

Šokoladas su riešutais ir vaisiais, 500 g

Saldainių fabriko „Rūta“ meistrai pristato laiko išmėgintą ir klientų pamėgtą šokoladą su riešutais ir vaisiais naujoje stilingoje pakuotėje.

Šio šokolado sudėtyje yra visame pasaulyje vertinamų lazdynų ir migdolų riešutų, džiovintų ananasų gabalėlių ir didžiųjų raudonųjų razinų.

Paragaukite švelniai tirpstančio juodojo šokolado, kuriame nuostabiai išryškėja riešutų ir džiovintų vaisių skonių įvairovė.



Sudedamosios dalys: šokoladas (cukrus, kakavos masė, kakavos sviestas, emulsikliai [sojų lecitinas, E 476], kvapioji medžiaga vanilinas), migdolai (10,3%), razinos (14%), lazdynų riešutai (7%), džiovinti ananasai (11,3%). Šokolade kakavos sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 48,5%. 100 g maistingumas: energetinė vertė – 2086 kJ/500 kcal; riebalai – 31,1 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių – 12,2 g; angliavandeniai – 47,4 g, iš kurių cukrų – 39,5 g; baltymai – 7,6 g; druska – 0,1 g. Gali būti pieno, žemės riešutų pėdsakų. Pagaminta Lietuvoje.

Saldainių rinkinys „Lietuva“, 400 g

Rankų darbo šokoladinių saldainių rinkinys "Lietuva" – tai aukšta kokybė ir išskirtinis dizainas, kuris pradžiugins ne vieną įnoringiausio skonio ieškotoją. Lietuvos šalį reprezentuojančiame gaminyje rasite Lietuvos vaizdais iliustruotą bukletą bei atviruką, kuriuose trumpai supažindinama su mūsų šalimi ir jos istorija.

2006 m. "Lietuvos metų gaminys" – aukso medalis.

2006 m. "AgroBalt" – apdovanotas diplomu.

Dviaukščiame rinkinyje rasite šokoladinį Lietuvos žemėlapį su pavaizduotomis etnografinėmis Aukštaitijos, Žemaitijos Mažosios Lietuvos, Sūduvos ir Dzūkijos ribomis (70% kakavos sausųjų medžiagų). Taip pat skanausite originalių formų šokoladinius saldainius su šiais įdarais: vyno Marsala ir baltojo šokolado kremo, pistacijų skonio, karameliniu, lazdynų riešutų ir smulkintų kakavos vaisių, kavos kremo, lazdynų riešutų ir dribsnių įdaru, taip pat su champ-krem, mėtų skonio, kapučino kavos skonio, lazdynų riešutų bei juodųjų serbentų įdarais.



Šokoladinių saldainių rinkinys LIETUVA. Sudedamosios dalys: šokoladas (37,2%; kakavos masė, cukrus, kakavos sviestas, emulsiklis sojų lecitinas, natūrali vanilės kvapioji medžiaga), šokoladas (9,9%; kakavos sviestas, cukrus, kakavos sviestas, emulsikliai  [sojų lecitinas, E 476]), cukrus, baltasis šokoladas (5,8%; cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto pieno milteliai, emulsiklis sojų lecitinas, vanilės kvapioji medžiaga), lazdynų riešutai (5,5%), įdaras base-krem (baltasis šokoladas, grietinėlė, cukrus, alkoholis, sutirštintos išrūgos, pieno baltymai), kremo įdaras (augaliniai riebalai [palmių, saulėgrąžų, rapsų], cukrus, nugriebto pieno milteliai, pieno cukrus, emulsiklis sojų lecitinas), karamelinis įdaras (5%; gliukozės sirupas, saldintas sutirštintas pienas (nugriebtas pienas, cukrus), augaliniai riebalai (kokoso), emulsiklis E 471, druska, kvapioji medžiaga), cukrinė glazūra (cukrus, gliukozės sirupas, vanduo, E 471), pieninis šokoladas (4,9%; cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto pieno milteliai, kakavos masė, išrūgų milteliai, pieno riebalai, emulsikliai [sojų lecitinas, E 476], kvapioji medžiagų vanilinas), augalinis kremas, įdaras champ-krem (1%), juodųjų serbentų džemas (1%), augaliniai riebalai (palmių, sviestmedžio), liesi pieniniai milteliai, kvietiniai dribsniai (0,6%), invertuotojo cukraus sirupas, kiaušinio trynio įdaras, migdolai, vyno brendis, migdolų-pistacijų pasta (0,3%), kakavos branduoliai (0,2%), etilo alkoholis, kava (0,1%), tapijokų krakmolas, kvapiosios medžiagos, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis, pipirmėtės aliejus (0,004%). Šokolade kakavos sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 55%. Šokolade kakavos sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 70%. Pieniniame šokolade kakavos sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 32%, pieno sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 14,6%. Gali būti žemės riešutų pėdsakų. Pagaminta Lietuvoje.